Ce puteti face prin zona

Rasnov - Dino Parc

Dino Parc este un singurul parc tematic de dinozauri din Romania și cel mai mare din Sud Estul Europei. Sunt 47 de dinozauri în mărime naturală, fiecare atestat științific și realizat după ultimele descoperiri paleontologice. Sunt într-adevăr speciali, pentru că sunt creați din fibră de sticlă și un tip special de rășină, cu o garanție de 50 ani. Un loc deosebit, pe o suprafață de 1,5 hectare, în mediu natural ce oferă copiilor și nu numai, o experiență unică.

O ZI CAT 150 DE MILIOANE DE ANI !

Vă propunem să începem o călătorie virtuală! Încă de la intrare vă întâmpină un uriaș dinozaur pe acoperișul clădirii și odată intrați putem da startul distracției cu locurile amenajate special pentru fotografii. La etaj vă așteaptă pe toți amatorii de senzații tari, unicul cinematograf 9D din Romania.

START JOC !

În continuare, cu ochii minții, treceți pe lângă un generos loc de joacă, aflat la exterior, iar barometrul bunei dispoziții crește aproape de maximum, atunci când copiii văd traseele de aventură și tiroliană.

VEI FI CUTREMURAT!

Turul celor 47 de dinozauri, începe din dreptul Lacului Preistoric, în sens evolutiv, de la cei mai vechi către cei mai noi. Pe la mijlocul călătoriei, o să aveți parte de experiența unui cutremur, provocat de vulcanul realizat în colaborare cu o echipă profesionistă de la Hollywood.

Rasnov - Dino Parc

Rasnov - Dino Parc

modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti, dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati: