Ce puteti face prin zona

Brasov

Daca sunteti in Brasov, merita sa va plimbati prin jurul Pietii Sfatului, aflata in centrul vechiului oras medieval, unde puteti admira cladiri foarte frumos decorate in stil baroc.

Piata Sfatului este de asemenea si scena de desfasurare a festivalului international de muzica Cerbul de Aur. De asemenea, nu puteti rata Biserica Neagra, aflata la cativa metri departare, cea mai mare biserica gotica din Romania. Numele sau vine de la Marele Incendiu din 1689, cand flacarile si fumul i-au innegrit zidurile. Interiorul este impresionant si bine pastrat si adaposteste una dintre cele mai mari orgi in Europa de Est. Ferestrele bisericii au fost dotate recent cu sticla speciala cu filtru UV pentru a proteja cele 119 covoare anatoliene donate de catre comerciantii germani in secolele XVII si XVIII, cea mai mare colectie de acest gen din Europa. Alt punct de atractie turistica este Muzeul Prima Scoala Romaneasca, aflat in curtea Bisericii Sf. Nicolae, tiparnita deschisa aici in 1556 producand primele carti scrise in limba romana. Muzeul adaposteste o mostenire fascinanta de carti si documente rare.

Brasov

Brasov

Rucar - Bran

Culoarul Rucar – Bran este una dintre cele mai importante atractii turistice ale muntilor Carpati si ofera vizitatorilor o experienta bogata: de la obiective culturale, istorice si religioase, la distractie si adrenalina.

Satele intalnite pe drum sunt locuite de oameni primitori, iar muntii care pazesc valea te cheama la drumetii de neuitat pe nenumaratele trasee. Tot aici intalnim faimosul bulz, cea mai buna combinatie dintre branza si mamaliga. Culoarul Rucar – Bran este renumit si pentru serpentinele sale ametitoare si peisajul inegalabil.

Rucar - Bran

Rucar - Bran

Castelul Bran

Castelul Bran este un monument istoric si arhitectonic situat în Pasul Bran-Rucar, la 30 de kilometri de Brasov. Castelul este construit pe o stanca, intr-un punct cheie din punct de vedere strategic.

In prezent, in muzeul de patru etaje sunt expuse colectii de mobilier, costume, arme si armuri, iar Domeniul Bran cuprinde, de asemenea, Parcul Regal cu cele doua lacuri, Casa de ceai, Casa administratorului si Casa Principesa Ileana.

Castelul Bran, sau, cum le place amatorilor de senzatii, Castelul lui Dracula, ridicat aici cu mai bine de 600 de ani in urma, pastreaza si transmite vizitatorilor ceva din mandria cavalerilor care i-au calcat pragul in vremurile sale.

Castelul Bran

Castelul Bran

Paintball

De la introducerea sa in anii 80', paintball a devenit un fenomen international. Entuziastii au format echipe, au intemeiat ligi si au organizat campionate ale jocului.

Jocul este departe de a avea popularitatea sporturilor traditionale, cum ar fi baschetul sau fotbalul, dar mereu apar noi terenuri de joc si organizatii.

Ceea ce-l deosebeste de celelalte sporturi este echipamentul necesar: nu gasesti pusti si proiectile cu vopsea la prea multe sporturi traditionale.

 

      Acesta este un sport de intarire a caracterului, in care jucatorii invata despre spiritul de echipa, castiga incredere in ei insisi, dezvolta abilitati de lideri, si se distreaza, eliberandu-se in acelasi timp de stres.

Din ce in ce mai mult, marile companii descopera beneficiile participarii personalului si conducerii firmei la astfel de jocuri, in locul traditionalelor picnicuri.

Paintball este un sport interesant, si mai presus de orice, inseamna distractie!

Este o oportunitate de a uita de responsabilitatile cotidiene si de a regasi gustul distractiei.

Cand adrenalina incepe sa creasca nu poti sa nu te indragostesti de fiorul jocului! 

Paintball

Paintball

Rasnov - Dino Parc

Dino Parc este un singurul parc tematic de dinozauri din Romania și cel mai mare din Sud Estul Europei. Sunt 47 de dinozauri în mărime naturală, fiecare atestat științific și realizat după ultimele descoperiri paleontologice. Sunt într-adevăr speciali, pentru că sunt creați din fibră de sticlă și un tip special de rășină, cu o garanție de 50 ani. Un loc deosebit, pe o suprafață de 1,5 hectare, în mediu natural ce oferă copiilor și nu numai, o experiență unică.

O ZI CAT 150 DE MILIOANE DE ANI !

Vă propunem să începem o călătorie virtuală! Încă de la intrare vă întâmpină un uriaș dinozaur pe acoperișul clădirii și odată intrați putem da startul distracției cu locurile amenajate special pentru fotografii. La etaj vă așteaptă pe toți amatorii de senzații tari, unicul cinematograf 9D din Romania.

START JOC !

În continuare, cu ochii minții, treceți pe lângă un generos loc de joacă, aflat la exterior, iar barometrul bunei dispoziții crește aproape de maximum, atunci când copiii văd traseele de aventură și tiroliană.

VEI FI CUTREMURAT!

Turul celor 47 de dinozauri, începe din dreptul Lacului Preistoric, în sens evolutiv, de la cei mai vechi către cei mai noi. Pe la mijlocul călătoriei, o să aveți parte de experiența unui cutremur, provocat de vulcanul realizat în colaborare cu o echipă profesionistă de la Hollywood.

Rasnov - Dino Parc

Rasnov - Dino Parc

modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti, dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati: